• 453
    3-0 kazanmamıza rağmen, tıpkı bir önceki maçımız olan trabzonspor maçındaki gibi hakemin kararları nedeniyle acayip tadım kaçtı. her attığımız golde iptal etmek için bir şey aradılar. özellikle muhteşem organizasyonla attığımız son golde kerem demirbay’a faul yapıldığı için eline çarpmasına rağmen bu yorum hiç yapılmayıp direkt el verilmesi sinirlerimi bozdu. var denen türkiye sınırları içinde bir ucube olarak kullanılan sistem ise bu tartışmalı pozisyonları süzmekten çok, galatasaray nasıl bu işten zarar eder düşüncesiyle çalışıyor.

    futbolu güzelleştiren şey goldür ve harika bir organizasyonla gol atmışsın, bir de öncesinde pası çıkaran oyuncuya ciddi derecede sert bir faul yapılmış. hakem yorumu devreye girecekse ya da bir tarafa pozitif ayrımcılık yapılacaksa bu net şekilde oynamaya çalışan tarafa yapılmalı. inanamıyorum hakemlerin bize bu kadar kolay dokunmasına. galatasaray‘ın presli oyununa karşı çözüm bulamayan rakipler belli ki karanlık tarafları devreye sokup oyunun zırt pırt aleyhimize durdurulmasını istiyorlar.

    bir diğer husus da rakipler. futbolu bu kadar çirkinleştiren, haksız olduklarını bildikleri halde galatasaray karşısında ota boka itiraz eden ama şikeciler karşısında dut yemiş bülbül gibi oynayan, mertlikten uzak anadolu takımları ve şikecilerin yancıları teker teker batarsınız inşallah. size 3 yetmez en az 5 atmak gerekir her maç ama atıp saydıramıyoruz bir türlü. ne rakibimizsiniz ne dengimiz. size yardım eden bizde kabahat. kendi pisliğinizde boğulun aq.’mun yancıları sizi.

    özetlemem gerekirse saha içi yönetim bu şekilde oldukça ve birilerine hizmet ettikçe beklenen büyük başarılar ancak ciddi bir psikoljik iradeyle gelecek. bu yüzden takımın da, hocanın da, erden timur’un da, yönetimin de arkasında olmamız ve tam destek vermemiz gerekiyor.

    not: latincede aq. “su” demektir. aq.’mun yancıları “suyun karşı tarafının yancıları” manasında kısaltma olarak kullanılmıştır*
App Store'dan indirin Google Play'den alın