resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 619
    ezbere eleştirilen oyuncu. statik oyuncu sayısı gereğinden fazla olan galatasaray futbol takımı için yaptığı topsuz koşuların değeri çok büyük.

    görünen o ki bu sezon kurulan kadro ve oyuncu yapısı gereği daha fazla pas ve pozisyon oyunu oynayacağız. benim tercihim bu olmazdı açıkçası. geçen yıla göre ceza alanına daha az giren, daha az şut çeken ama topun kıymetini daha fazla düşünen bir yapıya bürünüyoruz. maçta kendisiyle ilgili en çok dikkatimi çeken şey orta alanda oyun kurmaya çalışılırken sürekli hareketli ve savunma arkasına koşu yapması oldu. boey ile zaman geçtikçe iyi anlaşacağını düşünüyorum. kendisiyle ilgili en büyük endişem top ayağındayken hep topu sola çekmek istiyor. sağına alıp çizgiye inmeyi düşünmüyor. bu özelliğini geliştirmesze önlem alınabilir bir oyuncu olur.

    yine de seri-nzonzi’li takımda onyekuru ve orta alana çekilen ömer bayram bile dinamizm anlamında nasıl fark yaratmışsa tete de bu takım için vazgeçilmezlerden olacaktır. planlama anlamında tartışmaya açık galatasaray futbol takımı kadrosu gereği çok faydalı bir ekleme olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın