• 4
    türkiye gibi bir ülkede bakış açısının toplumsal anlamda çok sıkıntılı olduğu konularda bazı iddiaları, ne idüğü belirsiz bir içerik üreticisi olarak, tek kaynak olarak ortaya atmış olan kişi.

    tecavüze uğrayan kadınların "aman adımıza leke sürdürme" diyerek aile eliyle susup hayatına devam etmeye zorlandığı bir toplumda, kendi iddiasına göre çocuk istismarı yaşanmış olayları hiçbir hukuki şikayet vs. olmadan böyle pervasızca ortaya atmasının varsa mağdurlara herhangi bir katkı sağlayıp sağlamayacağı merak konusudur.

    öyle yuvarlak ifadelerle o kadar geniş ve konuyla alakası olmayacak kitleleri itham altında bırakan iddialar sallamış ki, gerçekten hayret uyandırıcı bir durum.

    bugün türkiye'nin dört bir tarafındaki galatasaray spor okullarındaki yüzlerce çocuğu ve onlarca spor insanını zan altında bırakmak insanlığa hizmet mi oluyor?

    bir yanım umarım böyle bir olay yaşanmamıştır diyor. diğer yanım da umarım yaren çakar olayının rövanşı için bu kadar da alçalmamışlardır diyor.

    o kadar cesur ve iyi niyet elçisiyse, "eşime benziyorsun" diye 13 yaşında çocuklara yanaştığını iddia ettiği koçun da, ihmalkarlıkla 13 yaşında çocuk sakatlayan fizyoterapistin de adını açıklar.

    zamanında cemal nalga olayından yiğit şardan'ı yiyen galatasaray camiası o iki ismi de bir tarafından tavana asar, merak etmesin.

    ama böylesine ciddi bir konuyu "milyonlara" açan birinin, hele ki isim vererek eleştiri yapma üzerine kariyer kurmuş birinin bir altyapı antrenörü ile bir fizyoterapistin adını açıklamaktan korkması da çok enteresandır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın