resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 744
    bir gün elbet sahaya çıkacak futbolcumuz. bir tribünde göründü kayboldu. sağlık kontrolünden geçirdik, sorun yok aldık denildi. o zaman problemi nedir? eski bir entryde de sormuştum bu sorunun cevabını alana kadar umarım üç kulvarın ikisinde telefisi olmayan işler açmayız başımıza.
    şimdi yangıncı taraftar olmamak için nedenini de açıklayayım kendimce çünkü bu aslında daha önce başına benzer olaylar gelmiş endişeli taraftar modeli:
    aynı durum zaha için de geçerli. avrupa ülkesi falan olamadığımızdan şampiyonlar ligi 6 maç, biz 2-3 maç kullanmayacaksak bu oyuncuları lig için mi aldık diye sorulmaya, konuşulmaya başlar ki ligde de kaç maç kaçıracaklar. ilk beraberlik yenilgide sanki elinde bunların yerine aynı yetenekte oyuncu varmış gibi okan hocaya sallamaya başlarlar neden halil’le kerem’de ısrar ediyorsun derler (sanki geçen sene kerem’le şanpiyon olmadık biz). ıcardi neden maç kurtarmıyorcular ortaya çıkar (onlara sıra gelmiyor icardi en fazla 1 maç gol atmadan geçiriyor). sarı kafalı sakallı satılık tipler gece 2-3’te yalan iftira doğru yanlış oradan buradan sallar. zaten sabah yalı medyası/sabun dijitalciler sosyal medyada bu iki oyuncu üzerinden operasyon yapmaya başlamışlar. takım tökezlediğinde içeriden de herkes konuşmaya başlar, lider oyuncuların orada toparlaması gerekir takımı. orada 3 kişi var: muslera, icardi, sergio. bunlardan biri sergio oliviera ile ilgili de bir sürü problem haberi geçiliyor ve antep deplasmanında kadro dışı.
    transfer yapmak iyi, yıldız transfer de güzel ama doğru yönetemezsen başına bela olurlar. an itibari ile hakim ziyech transferi patlamaya doğru gidiyor (zaha en azından idmanda var). yönetimin el atması ve özellikle okan buruk üzerinden bu işi yönetmemesi takım açısından elzemdir. aksi halde medyasıyla onuyla bunuyla okan buruk hocayı devreye kadar yerler.
    sonuç olarak daha şeffaf bir şekilde bu oyuncuların problemi ne taraftara da medyaya da yönetimin anlatması lazım. fatih terim’de yaşadık, camianın adamları sorumluluğu üzerlerine alırlar ama bırakalım onlar sahanın içerisiyle ilgilensinler. yönetim görevini yapsın. işler içinden çıkılmaz hale gelmeden ön almak gerekli. normal şeyler olmuyor bu sene öngörmemek için kör olmak lazım. o kadar sponsorluk geliri, florya projesi ve galatasaray’ın bankalar birliğinden çıkma olasılığı ortadayken sizce normal bir lig olacak mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın