resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5843
    çok top kaybetmesi nedeniyle performansı eleştirilen futbolcumuz. evet sezona biraz kötü başladı,geçen sene de böyle başlamıştı aslına bakarsanız. zamanla kerem yine form tutacaktır.

    kerim'in eleştirilmesinin en büyük sebeplerinden biri ise top kayıpları. gerçekten de bazen çok göze batabiliyor bu kayıplar. çok ciddi de bir fundamental eksiği var, bu da 3 sezon öncesinde 2.ligde oynayan bir futbolcu için beklenen bir şey.

    yine de bu eksilerine rağmen kerem'in artıları çok fazla. birincisi top kayıpları kerem'in bir şeyleri sürekli zorlamasından kaynaklanıyor. zorladığı o pozisyonlar ise 1'i 2'si olmasa da 3.de bize pozisyon doğuruyor. takımda bu kadar dikine istekli başka oyuncumuz bulunmuyor. kerem sürekli deniyor, topu kaybediyor ama bir sonraki pozisyonda yine deniyor. toptan ve sorumluluktan asla kaçmıyor. çoğu futbolcu iyi başlayamadığı maçlarda gününde hissetmeyip çekimser oynayabilir. kerem'in böyle bir durumu asla olmuyor. sürekli uğraşmaya devam ediyor. bu da iyi bir özgüveni olduğunu gösteriyor.

    geçen sene gerek frikik, gerekse kornerlerde etkili top kullanımları var. bunlar çalışmakla olacak şeyler, demek ki bunları da çalışıyor ki bu da işine saygısı olduğunu gösterir.

    zaha gibi, ziyech gibi oyuncularla temel bilgilerini de biraz daha geliştirirse aldığımız fayda da artacaktır. yerli statüsünde böyle bir oyuncumuz olması bizim için büyük avantaj.
App Store'dan indirin Google Play'den alın