resim
Léo Michel Joseph Claude Dubois
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Bek
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 779
    yıllarca lyon'da oynadı, kaptanlığını yaptı ve fransa milli takımıyla 13 maça çıktı. üstelik henüz 28 yaşında. hiç alıcısının olmamasına gerçekten anlam veremiyorum.
    sezon başından beri kulübe yakın tüm muhabirler tarafından, oynamak istediği için ayrılma talebini teknik heyete ilettiği, teknik heyetin de bu talebe sıcak baktığı söyleniyordu. ona rağmen takımda kaldı.
    bu süreçte 3'e 5'e bakmadan oyuncu gönderdik ama kendisini gönderemedik. illa gönderilsin demiyorum ama oyuncu gitmek istiyor, biz göndermek istiyoruz, bu denli cv'si sağlam bir adamı bile makul bir fiyata satamıyoruz.
    yönetimi yaptığı transferlerden ötürü kesinlikle eleştiremem 20 yıldır galatasaray'ın transfer dönemlerini yakından takip ederim 4/4'lük bir transfer dönemi hiç hatırlamam. en iyi ihtimalle ne bileyim bir sol bek vs. transferi es geçilirdi ama özellikle bu sezon oyuncu satışı konusunda yetersiz kalındı. erden timur da sezon başında katıldığı bir programda bu özeleştiriyi yapmıştı fakat sonuç değişmedi.
    oyuncu satışı konusunda yetki kimdedir, nasıl bir yol izlenmelidir bilmiyorum ama atilla szalai'nin 12.5 milyon euro'ya satıldığı bir ligde uzun bir dönem lyon'un kaptanlığını yapan, fransa milli takımı sağ beki 28 yaşındaki dubois'i 3-4 milyon euroya satamıyorsak bir sorun vardır. bu yerli kuralı darboğazında yunus akgün + berkan'ın toplam yalnızca 750 bin euro'ya kiralandığından konusunu açmak istemiyorum bile..
App Store'dan indirin Google Play'den alın