• 172
    ben kafada komplo teorisini yazdım. bu fikstür tamamen manu ve bayern'e göre hazırlanmış. herhangi bir kazaya mahal vermek istememişler.

    grubun en güçlü iki takımı 3 ve 4. maçlarını underdog iki takımla oynayacak. hatta kağıt üzerinde kopenhag'dan daha güçlü olan galatasaray'ı bayern'e vermişler ki bir sürpriz yaşanmasın. bayern halletsin orayı. manu'da eşşek değilse 2 kopenhag maçından 6 puanı çıkartsın artık.

    yanlış hatırlamıyorsam birkaç sene öncesine kadar gruplar belli olduktan sonra hemen öğrenirdik fikstürü. kuralar henüz çekilmemişken 1, 2, 3 ve 4 numaralı takımların hangi fikstürle karşılaşacağı belli oluyordu. ulan zaten bazı takımları çiftleyip farklı günlerde oynamasını sağlıyorsunuz.

    muhtemelen bahane avrupa ligi ve konferans ligi'nin kuralarının beklenmesidir. ortak stat kullanımı olan takımlar ve yayın düzenlemesi denir. o zaman ben de 1 gün daha bekleseydiniz 3 turnuvanın kurasını aynı gün çekseydiniz derim. mesela şu an aklıma gelen sorun sadece milan ve inter'in aynı hafta iç sahada oynaması. bu da yapay zeka ile önceden çok rahat ayarlanabilirdi. şeffaf değilsin uefa.

    ama biz bu oyunu bozarız. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın