• 54
    gaziantep takımı lige 3'te 0 yaparak başladı. sonuç anlamında berbat görünebilir ama oyun anlamında birçok anadolu kulübüne göre çok daha iyi performans gösterdiklerini rahatlıkla söyleyebilirim. en azından hücum anlamında.

    kenar ortalarını seven bir takımla oynayacağız. furkan, jevtovic gibi 2. bölge oyuncularının sık sık hücuma çıktığını da göreceğiz. kontratağa çıkma konusunda kötüler ama yerleşik defansa karşı iyi paslaşırlar. ayrıca attıkları 2 golün 1'i duran toptan geldi. aynı şekilde 2-3 kez de direkten döndüler. bu da duran toplara ekstra dikkat etmemiz gerektiğini gösteriyor.

    eksik kısımları ise defans yapamamalarıdır. ciddi anlamda defanstan yoksun bir takımla oynayacağız. aralara adam kaçıran, ara paslara müdahale edemeyen, ceza sahası koşularına çare bulamayan...
    bu anlamda boey-tete kanadı bize maçın nasıl geçeceğini gösterecek. mutlaka süratlerini kullanmalı ve son çizgiye kadar inmeliler. o bölgedeki 5-10 dakikalık iyi bir oyun bile golü getirecektir.
    değineceğim öbür konu ise, bu maça kerem aktürkoğlu'nun 11'de başlaması gerektiğidir. rakip, ara paslara önlem alamadığı için her maç en 3 net pozisyon veriyor. e bizde bunu yapacak tek oyuncu şu an için kerem olduğundan mutlaka oynamalı. barış alper ise 70'ten sonra oyuna girmeli. eğer barış ile başlarsak, hava toplarında falan tehditkar oluruz ama ince işlerde sınıfta kalırız.
    son olarak ıcardi kesin gol atacaktır. böyle bir defansı affedeceğini sanmam. tete de maça damga vuracaktır.

    skor vermem gerekirse, 2-1 alırız maçı. goller, icardi ve tete.
App Store'dan indirin Google Play'den alın