• 294
    2023-2024 sezonu için galatasaray’da an itibariyle en sıkıntılı bölgedir. üstelik transfer döneminin bitmesine 3-4 gün kala geçen sene çokça katkı vermiş 25 yaşındaki yerli oyuncumuzu başka takıma saçma bir şekilde kiraladık.

    transfer sezonu boyunca basına düşen büyük isimleri bile beğenmeyen taraftarın beklentisini yükseltip muhtemelen beklenen boyutta bir isim transfer edilmeyecektir. geçen sezondan konuşalan dirençli ortasaha transferini son günlere bırakmak akıl alır bir şey değil. üstelik ortasaha transferi isteyince transfer obezi oluyoruz ama asıl obezlik 2 kanatlı sisteme -zaten elinde direkt 11 bir kanat oyuncun (kerem) ve yerli yedekleri varken- uçuk maaşları olan 3 büyük ismi transfer etmek.
    3-4 gün bir süre kaldı artık çok umudum yok muhtemelen gelecek isimlerden biri olay yokuşlu veya berat özdemir diğeri de bir avrupa eskisi nzonzi v2 olacak transferlerdir.
    geçen sene de taraftar yangın yapmasa ortasaha transferi midtsjo ile kapanacaktı. torreira ayarında topçu alamazsak bu sene beklentileri düşük tutmakta fayda var.

    edit:yazım
App Store'dan indirin Google Play'den alın