• 265
    fırsat transferleri olarak adlandırılan ama çok büyük isimler katıldı kadromuza. kaliteyi artırdık. tek olumsuz yanı daha hazır değillerdi.

    lâkin en önemli sorunumuzu sona bıraktık maalesef. ligin sonlarına doğru aksayan bölgeler olan ofansif orta saha ve merkez orta sahaya müdahale edemedik.

    ziyech, kerem ve zaha üçlüsünün icardi’nin arkasında oynayabileceğini varsayabiliriz. o bölgeye mertens de rotasyonda olur. bi nebze iyi sayılırız orda.

    lucas’ın yanına birini bulmak ilk yapacağımız iş olmalıydı. maç temposu, oyuna alışkanlık, uyum vs derken kendisini hazırlamalıydık.

    tabii ki bizimkiler koşturuyor, emek veriyor. yok saymamız haksızlık olur. teşekkür ederiz. olumsuz eleştirimiz bu bölgeye olan transferin gecikmesi hem oyunumuzu etkiledi hem de havamızı değiştirdi.

    üç hafta kalmış şampiyonlar ligine. acil çözüm bulunmalı. yatırımı değecek birine yapmalıyız ki son kontratı bizimle olmasın. ayrıca dinamik oyuncu gerekiyor. ağır 8 numaralardan yıllardır fenalık geldi. umarım güzel adımlar atıyoruzdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın