resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2338
    kendisinin bu zamana kadar hiç bir basın toplantısını ya da röportajını izlemedim/dinlemedim. öyle bir hayranlığım vs. bulunmuyor baştan belirteyim. sadece son maç futbolcular ile olan ilişkisini çok iyi bulmuştum, neyse.

    şimdi transfer muhabbetleri yüzünden asılıp kesiliyor, sizlere bir soru, geçen sene fener maçı bittiğinde icardinin bonservisi bizim olucak, ama başka kimse almadan aynı kadro ile devam edeceğiz deseler, ne derdiniz?

    bu soruya tamam demeyecek galatasaraylı olduğunu sanmıyorum, zira icardi hepimize büyü yapmış durumda.

    ek olarak, icardi üstüne zaha ve ziyech gibi dünya çapında isim yapmış, henüz yaşı geçememiş iki oyuncuyu daha kadromuza kattık.

    avrupa tabii ki önemli, galatasaray için en önemli şey, ama gerçekçi olmak gerekirse avrupada başarı öyle bir yıllık takımlarla çok kolay gelmiyor. ekstra olaylar gerek bunun olması için. yani birden gaza gelip her şeyi kazanıcaz kafası bence çok çocukca ve geçmişten bir haber bir tutum.

    o yüzden kalkıp dünya çapında bir de orta sahayı bu sezon alamazsa çok yerle yeksan olmaya gerek görmüyorum, her şey birden olmuyor. olabilir miydi? belki evet. hata yapıldı mı? evet öncelikler farklı olabilirdi. fakat şunun altını çizmemiz gerek, fred seviyesi ile zaha ve ziyech seviyeleri aynı değil. fred ile icardi arasında 2 gömlek fark var, zaha ve ziyechin icardi ile arasında 1 gömlek fark var. biz daha üst kalite bir adam istediğimiz için bu kadar oyalandık, ve sanırım olmadı, olmayacak gibi duruyor. bu durumda idare edecek 2 orta saha ile de bu sezon aslanlar gibi mücadele eder, ligi alırız. unutmayın we have icardi they don't.

    erden timur'un taraftarın beklentilerini yönetme konusunda daha gerçekçi davranması gerektiğini düşünüyorum. yani 30 yaşında ligi sallamış, son maçların hepsinde goller atmış icardiyi aldığın transfer sezonuna başarısız denmiyor olması gerek bence, bunu da yönetebilmek gerek.

    bir nacizane öneri de çok sevgili taraftarlarımıza, rakip takımları tutan kişilerin yorumlarının %99'u önyargılıdır, %1 objektif yorum yapar ona lafım yok. insanların gazına gelip kendi elinizdeki oyuncuları/yöneticileri kötülemenin bir anlamı yok. eleştiri galatasaray'da hep olan ve olmaya da devam etmesi gereken bir şey. fakat yapıcı eleştiri ile kuru kuru sosyal medya algısı ile konuşmak aynı şey değil.

    başarılar dilediğim yöneticimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın