• 126
    2013-2014 grubumuza ziyadesiyle benzer bir grup. bayern münih yerine real madrid, juventus yerine de manchester united oldu diyebiliriz.

    bir kere galatasaray'ın oyunu geliştireceğini hayal ederek yorum yapalım. zaten molde maçındaki oyunla kopenhag bile içerde dışarda yener bizi. belki asy'de bir beraberlik alabiliriz. o ihtimale hiç değinmeyelim.

    bence en az 4 maçta topun bizde kalmak zorunda olmayışı bir avantaj. 2021-2022 avrupa ligi grubundaki gibi sağlam bir savunmayla beraber zaha, ziyech, tete ve icardi gibi hücumcularımızda baş ağrıtabiliriz.

    kopenhag içerde direkt 3 yazıyorum. bu gerçekleşmezse zaten devamını yorumlamak gereksiz olacak. tabi ki çok erken ancak dışarda üç ihtimalli bir maç olacak. hiçbir sonuca şaşırmam. yine de 2013-2014 sezonuna göre şansımız daha fazla olabilir. o sezon zaha tipi bir silahımız ve icardi gibi bir forvetimiz yoktu.

    kabul etmek gerekir ki bayern münich karşısında pek şansımız yok. 0 puan yazabiliriz. 1 puan çıkarırsak muhteşem olur.

    gruptan çıkmak istiyorsak manchester united'ı içerde yenmemiz gerek. dışarda muhtemelen yeniliriz.

    benim tahminim galatasaray bu gruptan minimum 4, maksimum 9 puan alabilir.(minimum 0 maksimum 18 yazsaydın)

    2013-2014 grubu düşünülerek bayern münich'in grubu süpürdüğü durumda ikincilik şansımızın daha yüksek olacağı öngörülüyor. fakat o sezon kopenhag juventus'dan puan almıştı. biz o sayede juventus'u altımıza alabildik. yani kopenhag'ın sıfır çektiği bir durumda manchester united'ı içerde yenmek ikincilik için yetmeyebilir. ikili averajı da almamız lazım.

    kopenhag'ın manu'dan puan aldığı durumda da üçüncülük tehlikeye girebilir. deplasmanda alınacak bir kopenhag mağlubiyeti bir anda son sıraya itebilir bizi.

    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın