resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2332
    "orta saha alınmasa da olur" ve "bir orta saha transferi yüzünden erden timur'a kızılır mı" şeklinde entry'ler başlamış ise, 2018 yaz transfer dönemi özlenmeye başlanmış demektir.

    galatasaray mevcut orta saha rotasyonuyla şampiyonlar liginde öyle sert mağlubiyetler alır ki, bu takımın lig performansımızı da olumsuz etkiler. kaldı ki bu sezon şampiyonluk yarışı vereceğimiz iki rakibimiz galatasaray'ın hem şampiyonlar ligine katıldığı son sezondan, hem de şampiyon olduğu geçen sezondan çok daha güçlü. mevcut orta saha rotasyonuyla kendimizi ocak ayına falan atamayız, kimse bunun aklının ucundan bile geçirmesin. şampiyonlar liginde rezil oluruz, ligde de çift haneye yakın puan farkı yeriz. kadro kalitesine dair sürekli burada alay edilen beşiktaş hadziahmetovic-salih-gedson şeklinde çok net ve doğru bir orta saha hattına sahip, bizim o kuvvet ayarında dahi bir orta saha hattımız yok. "transfer yapılmasa da olur" şeklinde bir kabule kimse kendisini hazırlamaya başlamasın, forvet transferi yapılmadan geçirilen 2018'den çok daha beter oluruz.

    erden bey sizi seviyorum, size güveniyorum ama son 48 saatiniz. hiç alınmaması gereken çok büyük bir risk aldınız ama madem aldınız; umarım bu riskin bize olumlu manada geri dönmesini sağlarsınız. daha önce de ifade ettim; hayatta en iyisinin gerçekleşmesi için beklemek, her zaman sizin için en doğrusu olmayabilir. en iyisi için bekledik/bekliyoruz ama bu acaba bizim için en doğrusu muydu? şunu da açıkça söyleyim, "risk aldık ancak olmadı" demek gibi bir lüksünüz yok. futbolda dün yok çünkü. 2022-2023 sezonunda şampiyon olduk, teşekkür ederiz. takımdan, teknik heyetten çok daha fazla övgüyü ve takdiri siz aldınız. gereken itibar gösterildi size. hanenize galatasaray tarihinde bugüne kadar sayılı isme nasip olan büyüklükte bir kredi açıldı. ancak 2022-2023 sezonu bitti, biteli de aylar oldu. 2023-2024 sezonundayız iki aydır. son 48 saatiniz; yapılan birtakım yanlışları düzeltmek zorundasınız. fazla da bir vaktiniz yok, umarım gerekenleri yaparsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın