resim
Pierre-Emile Kordt Højbjerg
Takım:Tottenham
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 72
    bak güzel kardeşim. tottenham sezona çok iyi başladı. sarr-bissouma ikilisi inanılmaz oynuyor. genç ve dinamikler. tottenham bu sene avrupa kupalarında yok ve sadece lige odaklanacaklar. orta saha ikilisinin yedeğinde de sen, bentancur ve skipp var. yani süre bulma şansın gerçekten çok az.

    şimdi bir de farklı bir durum var. sen danimarka milli takımının beynisin. ülken altın jenerasyonunu yakaladı ve önümüzdeki yaz avrupa şampiyonası var. hojlund, eriksen, christensen, andersen, lindström, kjaer, hjulmand, jensen ve mahle gibi inanılmaz oyunculara sahipsiniz. sen bu turnuvaya 700-800 dakika süre alıp mı gitmek istiyorsun yoksa şampiyonlar liginde bayern ile manchester ile çarpışarak mı ?

    belki ülkemize sıcak değilsin. ama oynayabileceğin tek yer türkiye kaldı. gel en kötü 1 sene kiralık olarak formamızı giy avrupa şampiyonasına hazır git sonra önümüzdeki sene tekrar kendine üst düzey takım bakarsın. burada milli takımdan arkadaşın nelsson da var. beraber ailecek takılırsınız istanbul’da. hem belki birbirimizi çok severiz 2024 yazında zaniolo’dan gelecek paranın 20 milyonunu senin bonservisine veririz. iyice düşün taşın ben birbirimize çok iyi geleceğimizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın