resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2831
    iyi ve oturmuş takıma girince katkı veren bir oyuncuydu. alanyaspor'da da böyle çıkış yapmıştı. geçen sene * ligin ikinci yarısında süre aldığında genellikle faydalı oldu. berkan sağına soluna pas veremiyor, berkan giriyor aman yandık bittik muhabbetleri kesilmişti. hatta bazı maç başlıklarını aratın berkan girsin diye yazan baya kişi oluyordu.

    ne zaman üstüne fazla yük biniyor, takımın da performansı sallantıda kendisi de iyice bocalıyor. bu yaz ayındaki cl ön elemelerinde de böyle oldu maalesef. torreira sakatlık + kırmızı kart problemi ve orta saha transferi gelmemesinden ötürü berkan'a fazla yük bindi. yani şu son molde deplasmanında, sentetik çimde kulübede norveçli midtsjö varken berkan'ın başlaması komple yanlıştı. okan hoca kalmasından yanaysa keşke bunu biraz gözetseydi. o maç son damla gibi oldu. gelen kamuoyu tepkisi falan, futbolcu bu psikolojiyle sürekli mücadele etmek zorunda kalmaktan bunalmıştır.

    kulüp yine de bu kadar düşük maaşlı (bonservisi verdik artık) ve yerli rotasyonunun darlığı sebebiyle gitmesini engelleyebilirdi ama tam içerde ne olup ne bittiğini bilmiyoruz. ben genoa'nın büyük olasılıkla 5 milyon euro bonservis opsiyonunu kullanmayacağını ve şu son gün gitme sebebiyle seneye dönse de takımda tutulmayacağını tahmin ediyorum. hatalar sonucu komple saçma sapan bir iş oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın