• 28
    recep tayyip erdoğan stadında teknik direktörü yılmaz vural olan bir takımla fenerbahçe'nin yapacağı turkcell super lig 31. hafta maçıdır. şu ana kadar yazdıklarımda adı geçen herkes fenerbahçelidir. kısaca komplo teorisi 1500. ancak yakın zamanda oynanan ve yine adı fenerbahçeli oluşuyla bilinen ersun yanal'ın çalıştırdığı manisaspor ile fenerbahçe'nin oynadığı bir maç vardır. o maçta da bir hafta boyunca aynı şeyler yazılmış ve manisa bir dakika kardeşim deyip hayatının topunu oynamış ve fenere 5 atmıştır. bu arada bu maçla aynı gün bir maç daha vardır. 25 nisan 2010 galatasaray bursaspor maçı.

    bu maç içinde fener medyası taraftarı heryerde galatasaray yatarmı haberleri ile bir nevi gaz vermektedir. madem öyle geliyor başarılar şampiyonluklar biz galatasaraylılar olarak heryerde elimizden geldiğince bu maçın satılık olacağını yazmalıyız çizmeliyiz ve karalamalıyız. karşımızdaki rakibin çirkeflik konusunda 1907 yılından beri en büyük olduğu tartışılmazdır. kasımpaşa futbolcusu kendisini satılık eşşek gibi görmemesi için bunu oluşturmalıyız. tabi bizim fenerbahçe gibi koca medyamız yoktur. ancak yinede bir şekilde biryerlerden sesimizi duyurmaya çalışmalıyız. aziz yıldırımın saha dışında ki şampiyonluk lafının bir kısmıda böyle gelişmektedir. rakibi anlamsızca gaza ve strese sokmak. benim buradaki arkadaşlardan ricam bunu bu şekilde dile getirmeleri ve konuyu açan fenerlilere ''evet kardeşim biz bursaya yatacağız varmı itirazı olan'' demeleridir. başarı böyle geleceketir. 25 nisan akşamı puan sıralaması 65*-64*-63* ancak bu şekil oluşacaktır.

    edit: unutmadan aziz başkan galatasaray yatacak maçlar aynı saatte başlasın dedi değil mi. demedi de onu demek istedi bir anlamda. bizim başkanımız bize bok atan önce kendi maçına baksın kimin stadında kimin teknik direktörü ile oynayacaksınız kasımpaşanın yatmayacağı ne malum deyip ortaya bir bok atsın bakalım görelim ortalık nasıl karışıyor. ama yok biz asla girmeyiz bu tür polemiklere. ama unutmayın arkadaşlar bir hafta sonra ibb ile oynayacağız ve yine medya ve fenerbahçe ortalığı nasıl karıştıracak göreceksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın