resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2314
    transfer konusunda hiç de kötü işler yapmamış yöneticimiz. zaniolo opsiyonlu gitti belki evet, ama zaten juventus hazır alıcı konumunda zaniolo için. kâr etmeme ihtimalimizin tek açıklaması sıkıntılı bir sakatlık olabilir ancak. yeni gönderilen oyuncumuz berkan yerli zorunluluğu olmasa galatasaray'da son sezon aldığı süreyi bile alamazdı. zaten berkan yatırımının da tek sebebi 8+6 denen engeldir. bugün molde orta sahasındaki emil breivik konuşuluyor, söylenilen para 6-7 milyon civarlarında. berkan giderse gideceği para 5.250 m€. neredeyse aynı bonservisler konuşulurken berkan mı daha faydalı bir oyuncu olur orta sahada yoksa breivik mi diye sormak lazım önce kendimize(yabancı sınırını düşünmezsek). yani yok pahasına falan giden yok. ederi bu zaten oyuncuların. berkan hangi avrupa maçında vitrin yaptı da birileri berkan'a ciddi paralar saysın?

    erden başkana eksi yazacak iki şey söylenebilir, biri orta saha transferini bu kadar geciktirmesi olarak görülebilir, oradaki eksi de şampiyonlar ligi gruplarına kalmak için oynanan maçları bu kadar riske atmaktır. ayrıca bazı tercihler yapıldı, bonservis vermek yerine bonservisi elinde olan oyunculara gidildi genellikle. bu da bir tercihtir. belli bir denge oturtulursa da bundan yana sıkıntı yoktur ki o denge de takıma tete gibi potansiyelli ve para kazandırabilecek bir oyuncu tercihidir. o noktada da benim tamamen şahsi fikrim orta saha tercihimiz bizden sonra transfer yapıp para kazandırabilecek bir oyuncuya gidileceğidir. bu şekilde olmazsa o zaman işte olumsuz düşünebilirim, onun dışında olumsuz düşünecek bir şey görmüyorum. geçen senenin yıldızı ve bu senenin de en önemli oyuncusu icardi de avrupa transfer dönemi kapandıktan sonra gelmiştir galatasaray'a. orta saha transferinde de benzer bir yol izlediğimiz zaten ortada. bu da bir tercihtir. bu tercih pahalıya da patlayabilir, demiyorum ki mantıklı olan budur. risk alınıyor şu an, ancak bu riskin çıkaracağı sorun kadar ödülü de büyük olabilir. bekleyip transferler gerçekleştikten sonra yorum yapmakta fayda var. bugün ortamı geren ve yönetim üzerinde baskı kurmaya çalışan, sosyal medyada belli kitlelere ulaşmış kişiler de en hafif tabiriyle art niyetlidir. tepki göstermek eleştirmek çok doğaldır ancak ortalığı ayağa kaldırmak iyi niyetli bir davranış değildir.

    diğeri de sakatlıktan çıkmış veya bir süredir performansından düşmüş oyuncuları tercih etmek olabilir. o noktada da icardi de bunlardan biriydi. melo dediğimiz adam(benim gözümde galatasaray'a en çok yakışan orta sahadır son 20 yıldaki) bekleneni veremediği için bize gelmişti. böyle oyuncular bizde kendini bulabiliyor, buna güvenildi muhtemelen zaten. okan hoca da bu oyuncuları yukarı çekebilecek bir teknik adam. bence zaten tamamen eksi olarak görülecek bir tercih değil bu, bir risktir ve alınmıştır. karşılığı büyük de olabilir elimizde de patlayabilir. umarım karşılığı büyük olur ve hepimizin içi ferahlar.

    bu takımın hocası da kadrosu da geçen sezon şampiyon olmuş ekiptir. yönetim de aynı yönetimdir. bu takıma torreira ve icardi'yi getiren de erden timur'dur. ben de çok sabırsızım, hem sözlükte hem twitter'da sayfa yenilemekten klavyenin tuşları aşındı. telefon elimden düşmez oldu bir haber düşer mi diye, ancak ben de başkası da beklemekten başka bir şey yapamıyor şu an.

    kendi adıma erden başkana güvenip beklemeyi mantıklı buluyorum, o da en az benim kadar galatasaraylı, zaten galatasaray için yaptıklarını anlatmaya da gerek yoktur diye düşünüyorum. sabrın sonu selamettir. umarım erden başkan geçen sene olduğu gibi bu sene de yüzümüzü güldürür günün sonunda. sonu şampiyonluk olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın