• 61
    sert bi grup. copenhag da öyle içerde dışarda kolayca yenilecek bir takım değil. bu durum bizim avantajımıza da olabilir aslında. real’li, juve’li gruptan çıktığımızda copenhag juve’ye çelme takmıştı. bizi de içerde yenmişlerdi. sonuçta biz de içerde juve’yi yenip gruptan çıkmıştık.

    manu çok iyi bir takım değil ama kötü bir takım da değil. öyle yener geçerizlik bir durum yok. ingiliz takımları her zaman bize ters gelmiştir tempo bakımından. ben italyan takımları gelsin diyordum. daha rahat oynuyoruz italyanlarla. o kadar tempo yapamıyorlar, bir de stadyumları büyük olduğu için atmosferi çok etkilemiyor.

    ingilizlerin stadyumları, taraftarlarının oluşturmuş olduğu ambiyans, hızlı oyunları falan her zaman nefret edilesi. özellikle ilk 15-20 dakikada gol yersen kabus gibi çöküyorlar. 2012-2013 sezonunda old traffor’da çok iyi oynamamıza rağmen yenilmiştik. çok zor olacak gerçekten. onlar açısından da hala büyük olduklarını kanıtlama maçları bunlar. united’ı united’da yenmek zor o yüzden ): içerdeki maç da en az zor dışardaki kadar zor, beraberlik falan koparırsak iyidir.

    copenhag maçlarından 6 puan almamız zor. 17. katılmamız sanırım cl’ye. bugüne kadar ben bizim takımın cl gruplarında bir takımı içerde dışarda yendiğine şahit olmadım, tarihimizde yok. o yüzden mecburen copenhag’dan 4 puanımızı alıp, manu’ya çelme takmalarını bekleyeceğiz. başka bir yol yok. herkes fb bjk değil ki 0 çeksin. o durum onlara özgü ):

    neticede gladyatör gibi mücadele vereceğimiz, aslanlar gibi bir cl grubuna düştük. seviyemizi, oyuncuların gerçek seviyelerini görmüş olacağız. tecrübe de önemli bu arenada. artık bir şekilde buralarda olmalıyız.

    bayern hakkında hiç konuşmadım dikkat ederseniz. konuşmak istemiyorum bu konu hakkında ):
App Store'dan indirin Google Play'den alın