resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 670
    torreira'yı üçüncü bölgeye bile prese gönderebilen bir takım için geri kalan bölgeleri süpürmesi ve oyun kurması beklenen oyuncumuz. arkasında pozisyonel bir 6 numara yok, sadece stoperler var. evet fizik olarak hazır değil ama hazır olsa bile temposu, topsuz alan sezileri ve top çalma becerisi belirli bir kapasitede olan bir oyuncu için bu yükün altından kalkması gerçekten imkansız. oyuncuda olduğu kadar sistemde de sıkıntımız var. ve bu sistem avrupa'da patlayacak.

    molde teknik direktörünün basın toplantısında kurduğu şu cümle dikkatimi çekti: ''ileriye doğru oynuyoruz ve biz boş alanları iyi kullanıyoruz, belki bizim gibi bir takıma bu kadar baskı yapmazdım ve arkada bu kadar alan bırakmazdım.'' molde maçlarının hatası buydu zaten. adamlar bomboş orta sahamıza net üstünlük kurdu. hem sete oturtular hem de istedikleri zaman 2 pasla pozisyona girdiler. ön alan presi adamlara işlemediği için geride de hep eksik kaldık. orta sahayı da kerem-torreira-mertens ile dolduramıyoruz zaten.

    galatasaray'ın 4-2-3-1 ısrarından vazgeçmesinin zamanı geldi. torreira dışında ne kaan ne demirbay ne de bir başkası asla beklentileri bu dizilişle karşılayamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın