• 754
    kötü gittiğini düşünmediğim dönem.

    birincisi bence bir takımın bir bölgesinin kurgusu netse orada yedek bekleyen oyuncu genç olmalı. gençten kastım u21 seviyesinde. ki hem bizim o bölgedeki yıldız oyuncularla 10 dakika da olsa sahayı paylaşmak ona bir şey katsın, hem de futbol ömründen yemesin. efe akman, baran özsaka, gökdeniz gürbüz, sıraçhan nas bence bu duruma uygun genç oyuncular. gerçi siraçhan nas gitti sanırım.

    ikinci olarak o bölge aslında şu anda çok da boş değil. kaan ayhan, sergio oliveira ve lucas toreira var. iyi bir -örneğin- çift taraflı 8 alınırsa kaan ve oliveira geçen seneki berkan ve midtsjö pozisyonunda olacaklar, ki geçen seneye göre oyun kurulumu açısından çok daha iyi bence. dinamizm açısından ise soru işareti. bu durumda da dinamik, geçişte faydası olacak bir 6-8 daha alınırsa yeterli olacaktır.

    özetle biri oyun kurabilen ve gol atabilen, diğeri top taşıyabilen iki 6-8 ve bir de genç türk'e ben tamamım. saul niguez, emil breivik ve eyüp aydın'a ben tamamım. bence yaşları itibarı ile de sürdürülebilir bir ortasaha olmuş olur. partey martey uzak olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın