• 190
    her sezon başı muhakkak galatasaray'da olandır. bu kaosu hep kendimiz çıkarıyoruz. bi geriyoruz kendimizi sezon başlarında.

    2022-2023 sezonu başı da kaos ve yangıncı taraftarlar ile başlamıştı ama kısa süre sonra müthiş hale geldi.

    şimdi de aynı şekilde, takım şu ana kadar kayseri maçı hariç fire vermemiş. evet oynanan oyun tatmin etmiyor ama bu değişecek, eldeki kaliteli topçular ile bu değişecek zaten. okan buruk geldiğinden beri adamın inatçı biri olmadığı, hatalarından ders alıp değişimde sıkıntı görmediği belli. o yüzden destek olalım, bekleyelim görelim.

    transfer sezonu daha bitmemiş ve son günlerde gelecek kaliteli birkaç takviye ile bütün eksiklerimiz de kapanmış olacak umarım.

    berkan ve yunus'un gidişini eksi görmüyorum. ıkisinin de çabalayan, galatasaray'ın seven, mücadele eden oyuncular olduğunu düşünmekle beraber yetenek olarak istediğimiz kalitede değiller ve kalmaları maalesef kendilerine zarar verecekti ana akım medyadaki yorumcular ve sosyal medya linççileri yüzünden. yolları açık olsun, kendileri için iyi olanı yaptılar. galatasaray bu iki oyuncunun da yerini rahat doldurur, yerli statüsü herhangi bir sıkıntı yaratmaz.

    arkadaşlar lütfen sakin olalım. bugün 31 ağustos, kura çekimi var. umalım ki güzel de bir gruba düşüp sezona artık tamamıyla girelim.

    ah şu sosyal medyada insanların kullandığı ağır dil var ya... hep bunun yüzünden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın