resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2296
    (bkz: okan buruk/#3710090)

    okan hocanın başlığına da yazdım. bu saatten sonra okan hocayı eleştirip yönetime ses etmemek işin kolaycılığı olur. sezon sonundan beri yapılacak dört tane hamle vardı. ilki mauro icardi'yi transfer etmek. ikincisi en az bir tane 8 numara transferi yapmak. üçüncüsü de milot rashica'yı bonservisi ile kadroya dahil etmek. dördüncüsü ise düzgün bir sol bek transfer etmek.

    beklentileri yukarı yazdım. yaptıklarına gelelim; bir numarayı çoğumuzun beklentisine göre erken bitirmiş ve icardi'yi şampiyonlar ligi ön elemelerine yetiştirmiş. başarılı hamle. dördüncüsüne jose angel esmoris tasende angelino transfer edildi. isimli, kariyerli bir oyuncu olmasına rağmen çok da fazla sorun barındıran bir isim. açıkçası bu isme şu an nötrüm.

    şimdi yapamadıklarına bakalım; ilk ve en önemlisi 8 numara transferinde çok geçe kaldı. burada problem sadece geçe kalması değil aynı zamanda beklentiyi de üst düzeye çıkarması. artık taraftarlar kim gelse bunu mu bekledik bunca zaman diyecekler. gelen kişinin tatmin etmeyeceğini düşünüyorum. milot rashica transfer edilemedi ama bunu biraz anlayabiliyorum. maaş + bonservis ile 10-15 milyon avroluk paket ve dönüş alabilmen zor bir isim.

    bunun yanında geçtiğimiz sezon kadromuzda olan berkan kutlu, fredrik midtsjö, yunus akgün, nicolo zaniolo gibi isimler ile yollar ayrıldı. sergio oliveira ve dries mertens ile yollarının ayrılacağı haberleri ile takımda köklü bir değişikliğe gidildi. bu kadarına gerek var mıydı açıkçası emin değilim.

    edit: anlam düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın