resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7571
    hevesle hatasını bekleyen içerden, dışardan sırtlanların olduğu hoca. aklıselim galatasaray taraftarının kendisini kimseye yem etmemesi gerek.

    büyük düşünüp, risk alıp hazır olmayan fakat hazır olduklarında çok fark yaratacak oyuncular aldık transfer döneminde. bu riskin bir parçası olarak da ön elemeleri şampiyon takımla oynamayı tercih ettik. öyle veya böyle yaptığımız 6 maçın 5'ini kazanarak şampiyonlar ligi gruplarına kaldık. ben neticeye bakarım, bu risk bunlar bilinerek alındı. bu riskin ilk bölümü gayet başarılı oldu.

    takım iyi oynuyor, kötü oynuyor zerre umrumda değil. ligin 2. haftasındayız. çok değil 2 sene evvel fatih hoca döneminde psv'den fark yedik ön elemede. aynı sezonun sonunda 1 golle şampiyonluk kaçırdık.

    liginin son haftalarını oynayan bir takıma karşı zorlanacak tek takım galatasaray değil, korkmayın. biz ilk resmi maçımızı yaparken real madrid'in yurdışı kampı yeni başlıyordu.

    okan hoca'nın hataları var, geçen sene de vardı. kendisi de fark etti, düzeltti. en sevdiğim yönü de bu zaten okan hoca'nın.

    geçen sene rekor kırdı, bu sene avrupa'da da yine rekor kırmış. rekor ne demek? daha önce başarılamamış bir başarıyı elde etmiş demek. o yüzden her fırsatta ampır ampır konuşmalar acayip batıyor bana. kendisini ne içimizdeki irlandalılara ne de dışardaki kuşlara yem etmeyeceğiz. değerini bileceğiz. güveneceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın