resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2287
    41 yaşındaki asbaşkanimiz. sağlığı ve ömrü yettiğince kulüpte yönetici veya başkan olarak kalmasını arzu eden biriyim.

    ancak bu transfer döneminde spot ışıklarına, rakiplerin transfer sürecindeki tahriklerine ve transferci tayfanin alkışlarina aldanmistir ve herşeyi çorbaya çevirmiştir.

    yola çıkarken ana hedefimiz:
    - güçlü oyunu olan takımın kadrosunu korumak.
    - sezon boyunca sıkıntı yaşadığımız sol beke net bir isim almak.
    - sergio ve mertens'i upgrade etmek.
    - yedek santrafor ve bir iki bölgede kadro derinliği oluşturacak transfer idi.

    kazanmak için o kadar emek verdiğimiz zaniolo gitti, yerine yine kazanmak için emek, sabır ve zaman isteyen tété ve ziyech geldi.

    haziran'da uefa'nın kriterlerine uyan 3 altyapı oyuncumuz varken (batuhan, emin, yunus) şimdi elde bir tek emin var. 25 yerine 22 oyuncu yazmak zorunda kalacağız. çok mu elzemdi günay/batuhan değişikliği?

    eylül ayına giriyoruz ve hâlâ takimdan 5-6 oyuncu gidecek ve 4-5 oyuncu da gelecek gibi. bu kadar curcunanin sebebi attığımız yanlış adımların ve yanlış hesapların sonucu değil mi?

    millet arapların parasını çatır çatır yerken biz adamlardan 32 yaşındaki oyuncuyu bonservis ödeyerek aldık. bu nasıl iş?

    bir taraftan da kendimi tutarak yazıyorum. iyi niyetinden zerre şüphem yok ve şimdi alıp beni karşısına oturtup transfer sürecindeki bilinmeyenleri ve perde arkasını anlatsa elini öper hakliymissin derim.

    umarım ziyech, tété, demirbay transferleri tutar ve takıma katkı sağlar; merkez orta saha transferi de nokta atışı olur.

    not: sana levent nazifoglu, burak elmas gibileri mustehak diyecek arkadaşlar beni engellesin geçsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın