• 8
    denildiği gibi berkan ve emin'i götürmek için çabalıyorsa, bu menajerin hiç bir oyuncusunu kulüpten içeri sokmamak, bu menajerle anlaşan mevcut oyuncuları kadro dışı bırakmak, bu menajeri de florya'ya rams park'a sokmamak lazım.

    ekleme1:

    kastettiğim şu, transfer tahtasının kapanmasına 10 gün kala yangından mal kaçırırcasına oyuncuları medyada cıkan haberlerle dolduruşa getirip transfer yaptırdığı fikrindeyim. 3 aylık transfer döneminin etliye sütlüye dokunmayan mülayim berkan'ı emin'i, son 2 hafta medyada cıkan haberler, transfer söylentileri sebebiyle ayrılmak istiyor, bana göre medya+menajer işbirliği ile futbolcularımız dolduruşa getiriliyor.

    bir de şu var, berkan uefa listesine yazılmayacağını öğrenince ayrılmak istemiş söylentisi dolanıyor. yurt dışından yetişme 4 oyuncu yazılabiliyor, berkan da bu 4 kişiden biri olmadığını öğreniyor ve gitmek istiyor. bunda da menajer parmağı ihtimali var.

    ekleme2:

    gurrpegi uyardı. emin ve berkan'a transfer döneminin başından beri teklif varmış. o halde menajerin parmağı tabi ki olmakla beraber, son haftalarda medyada haddini aşan yorumlar, levent tüzemen'in berkan'a 5 kuruşluk demesi gibi, bu çıkışları kolaylaştırıyor. bana göre gitmelerinde problem yok, iyi miktarlarla satmamız tabi ki önemli. yerlerine yenilerini getirmemiz daha da önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın