resim
Emil Varhaugvik Breivik
Takım:Molde
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:24
Boy:1.80
Uyruk:Norveç
  • 104
    kendisinin yeteneğinden ve bize yapacağı katkıdan bağımsız yazmak gerekirse oynadığı bölge olan orta saha için nisan ayından beri futbolcu arıyoruz. o bölgeye 5-6 aydır transfer yapılmadı, yapılamadı. kerem demirbay'ı saymıyorum.

    galatasaray futbol kulübü onlarca menajer ağı, birçok scout elemanı ile aylardır orta saha için futbolcu bulamayıp ağustos'un son günlerinde kendisine rakip olmuş takımda kendisine karşı iyi oynadığı için beğendiği oyuncuyu almaya çalışıyorsa bu kulüp iyi yönetilmiyordur. böyle hikayeler tabiki var. man utd bile ronaldo'yu bu şekilde gözlerine iyice batınca aldı sporting ile yaptıkları maçta. ama biz 5-6 aydır orta saha arıyoruz ve bizimle eşleşince mi bulduk bu orta sahayı?
    kendisi hem yatırım, hem rotasyonu güçlendirmek için alınıyordur. daha garanti ve isimli biri de alınacaktır muhakkak ama bu oyuncunun menajeri ve kulübü de enayi değil. galatasaray'ın orta saha aradığını, bu oyuncunun gs eşleşmesinde çok iyi oynadığını onlar da biliyor. o zaman ne oluyor? senin scout ekibin norveç, isveç, danimarka ligini izlese molde'den bu oyuncuyu normal şartlarda beğenip gözüne kestirse 2 milyona alacağın adam 4-5 milyon euro oluyor. o zaman bu kulüp scout ekibine neden para veriyor? eşleşmelerde bize karşı oynayan oyunculara gideceksek ve daha pahalıya alacaksak ne anlamı kalıyor?

    yıl 1992 olsa anlarım. ama herkesin takip edebileceği, norveç liginin sıradan bir takımı da değil son şampiyonu olan takımdan oyuncu bulmak için bizimle eşleşmesi, bize karşı iyi oynaması gerekiyorsa yanmışız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın