resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7556
    galatasaray'da teknik direktör olarak görev almaya başladıktan sonra şampiyon olmak ve şampiyonlar liginde gruplara kalmak olarak iki ana hedef belirlemiş ve yer yer mükemmel yer yer de vasat ve zor da olsa bir şekilde iki ana hedefe de ulaşmış hem de 1 milyon euro maaş alarak bunu başarmış. galatasaray için f/p olarak inanılmaz bir başarıdır bu.

    sözlükte anket yapsak, çoğunluk 2001-2002 sezonu şampiyonluğundan sonra mircea lucescu'nun gönderilip fatih terim'in gelmesinin hata olduğunu tercih eder. hatta zaman zaman galatasaray tarihinin en büyük hatası olduğunu belirten yazarlar da var.

    peki, okan buruk'a başarılı olduğu bir ortamda çullanmanın lucescu'ya yapılandan ne farkı oluyor? fatih hocanın da söylediği gibi başarının düşmanı çok galiba. tahammülsüzlüğün ve nankörlüğün en üst seviyeye çıktığı bu ortamda umarım başarısını sezon boyunca* devam ettirebilir. hayır, 2022-2023 sezonuna da kötü başlamış ama sonrasında rekorlar kırarak ve derbileri ezerek şampiyonluk kazandırmış birine de sabredilmeyecek de kime sabredilecek gerçekten merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın