• 6
    artık taklacı menajerlerin düşüşte olan oyuncularından uzak durmamız gereken dönem başladı. cebimize iyi bir para girdi ve bunu geleceğimizi de sağlama alacak şekilde harcamamız lazım. transferin artık bu döneminde 30 yaş ve üstü oyuncu almayız diye ümit ediyorum. nasıl molde bütçesi düşük olmasına rağmen bize karşı çatır çatır oynadıysa, biz de düşük bütçeli olsak bile büyük takımlara karşı çatır çatır oynayacak sağlam kadroyu kurmaya çalışmalıyız.

    bu yüzden umarım defans ve orta sahaya genç, yükselişte ve sonrasında üzülerek 15 20 milyon bandında satabileceğimiz oyunculara yöneliriz. bu isimler molde takımındaki ismi geçen orta sahalar da olabilir, fransa liginden farklı isimler de olabilir.

    artık fatih hocayla cl’ye katıldığımız senede club brugge’ün 17-18 yaşındaki çocukları karşısında canımızın çıktığı gibi maçlar izlemek istemiyorum. borsa tabiriyle, düşüşte olan ünlü hisseler yerine gelecek vaat eden start up’lara yönelmeliyiz. renkli transferleri yaptık zaten; bitmiş olur artık umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın