resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 2471
    oyuncunun kariyer çıkışı sol kenar forvet, fiziken hep zayıf olduğu için top saklama yeteneği yok. onun yerine hızlı karar vererek aksiyon almakta gelişmiş. zeki bir oyuncu, dar alan yeteneği var, gol sezileri iyi. kariyer zirvesi sarri napolisinde sahte 9. pas takımlarına alışkın, düzenli 11 oyuncusu değil ve yedekten girmeye alışkın.

    bizde ne oynuyor? presçi 9,5 numara. yaşlı olmasına rağmen çok fazla dakika alıyor. 2.bölgede bağlantı olması ve oyun kurması isteniyor. ama oyuncu orijini itibariyle kanat oyuncusu ve sadece 3. bölgede bağlantı oyuncusu olmayı biliyor. haliyle oyun kuramıyor. en önemli özelliği bitiricilik ama öyle kullanıyoruz ki artık ne asiste ne gole takati kalmıyor. çok karakterli bir oyuncu, elinden geleni yapıyor ama özelliklerine uygun kullanmıyor.

    elimizde çim biçme makinası var ama biz onu buldozer gibi kullanıyoruz. üstelik o çim biçme makinesinin ömrü de tükenmek üzere. napoli'de nasıl oyuncuydu, bizde nasıl? ikisinin birbiriyle alakası yok. sorun 4-2-3-1'de, sorun mertens'in fazla dakika almasında ve sorun bu yaşta bu özelliklerde olan bir oyuncudan fiziksel kapasite isteyen bir oyuncu olmasını istememizde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın