• 208
    santrafor, kanat forvet ya da defans hattına müdahale edilmeden orta sahaya gerekli transfer ihtiyacı var.

    burası artık alarm veriyor. sergio’nun fiziği yetmiyor. belki de takımdan gidecek yedek kalmamak için. demirbay ise en azından başlangıçta rotasyon oyuncusu olarak kalacak. berkan’ın gitme ihtimali var. gitmese bile o da rotasyonda kalacak. kuzeyli gitti zaten.

    fiziksel olarak güçlü, temastan kaçmayan, efor sarfedebilecek, oyun aklı yüksek ve lucas’a yardımcı olabilecek bir oyuncu ihtiyacı var. belli ki orta alanın hakimiyetini çabuk kaybediyoruz. buraya hem pasuman olacak hem de sezon boyunca yerine adam bakmayacağımız biri olmalı.

    bunun dışında lemina gibi bir oyuncu daha rotasyona katılmalı. oyunu tutabilecek, orta saha yükünü sırtlayacak biri de katılmalı.

    örnek vermek gerekirse lucas, gravenberch ikilisinin yanına demirbay, lemina ve berkan üçlüsü rotasyona eklenmeli. maalesef tek zayıf noktamız orta alan ve bu bizim oyun gücümüzü bitiriyor.

    artık şampiyonlar ligi biletini de aldığımıza göre bunun halledilmesi gerekiyor. oyuncuyu takıma adapte etme süresini de düşündüğümüzde biraz acele etmekte fayda var.

    yönetimin çaba gösterdiğini düşünüp güvenmekle birlikte durumun aciliyetinin farkında olmalarını umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın