resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5801
    2023-24 sezonuna formsuz başlamış oyuncu. bu bir gerçek. önceki sezonu çok üst düzey bitirmişti ve o seviyeyi şimdilik yakalayamadı. zaha'nın transferi, yerli oyunculara türk takımlarımızın duyduğu tahammülsüzlük derken yuhalamaların başrolüne geçmiş oldu kendisi.

    yani yazsam böyle paragraflarca yazarım heralde. önce bizi kümede tutan, geçen sene 25 gole katkı sağlamış bir oyuncudan bahsediyoruz. pasaportu bağımsız zaten ne kattığı ortada, kereminho olsa oyundan alınırken taraftar bağrına basacaktı. sürekli kapalı savunmalara karşı oynuyor bu adam ve kendini her gün daha fazla geliştiriyor. zaha transferine aşırı karşı biri olarak, adamın neden alındığını anlamamıştım ben kerem varken. bu adam sürekli geniş alanlarda oynadı ingiltere'de, hiç bilmediği bir oyun yapısına geliyor, ne vereceği şüpheli çünkü biz fifa oynamıyoruz burada. kerem'in verdiği 25 gol katkısını verecek bir kanat bulabilir miyiz yada zaha o katkıyı verebilir mi, bilemiyorum. adam zaten maça çıkmadı, zaha'sız gruplara kaldık ve bu süreçte kerem her maç oynadı, oynatıldı.

    işin pasaport kısmı ise bu adamı bulunmaz hint kumaşı yapıyor. türk olarak alabileceğin en iyi oyuncu sende oynuyor. sağ ayaklı olanını fenerbahçe 15 milyon euro vererek satın aldı. kerem, bu sene her platformda oynayacak ve biz bu adama auvv demek yerine kazanmanın yolunu bulmalıyız.

    işin para kısmı ise maalesef türkiye gerçekleri. sürekli oynatılıyor apo'yla beraber, ofansta ve ortasahada herkes bu adamın kat ve kat üzerinde para kazanıyor euro cinsinden ve kendisi tl kazanmak zorunda. profesyonel oyuncu tamam hepsi de paradan daha büyük bir gerçeklik yok bu dünyada. azıcık zam için ortalığı yangına veriyoruz yeri geldiğinde. 2022-23 sezonunda ön tarafta icardi'den sonra en çok katkıyı kendisi verdi, bu seneye girmiyorum. mata'lar, mertens'ler, gomis'ler, mitşo'ler neler aldı kendisinin yanında.

    kerem'in oynadığı oyun iyi değil ama takım olarak zaten üretemiyoruz. bu oyun basketbol gibi 1'e 5 de işlemiyor. kerem'i kazanmak zorundayız, kerem'e destek olmak zorundayız. kimi taraftar bunu istemeye istemeye yapmalı, kimisi zaten kerem'i sevdiği için yapmalı. aslolan galatasaray ve bu işin bir matematiği var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın