resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 2462
    gol yok yazılan adamın puskas’a aday olacak golü olmasaydı dün değil bugün ya da yarın avrupa ligi play off maçına çıkacaktık.

    kendisi bu transfer döneminde de gidebilir, ama gitmese dahi 2022-2023 sezonunda yeri gelmiş savunmaya kadar depar atmış yeri gelmiş hücumu organize etmiştir. bu sene muhtemelen son sezonu olacak bu seviyede futbol için ve hem takım içi arkadaşlık hem de saha içi akıl konularında takıma oldukça katkı sağlayacağına eminim. kendisinin muhteşem bir karakteri var ve futbol takımları senelik 4 milyon euro’yu bazen sadece gol ve asist için vermezler. takım kimyasını %20 artıran bir yapısı var adamın ve bu eksik olduğunda gerçekten keşke senede 5 milyon euro daha harcama yapsak da takıma gelen oyunca mutsuz olacağına rakımdan gitmek istemese dersiniz. mertens gibi oyuncular bu katkıları ve takımı sahiplenmeleri sayesinde de çok kıymetli oluyorlar.

    bu sezon ilk 11’de yer alma sıklığı azalacaktır; ancak durum ne olursa olsun takım için mücadele etmeye devam edecektir. bazen istediklerini yapabilir bazen yapamaz bunu zaman gösterecek ama her yapamadığında oyuncumuza git artık diyeceksek bizden taraftar falan olmaz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın