resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7510
    benim tahminim, hoca sezon açılışını telafi edilebilir görüyor. o yüzden buralarda yaşanacak olası puan kayıplarını pek umursamıyor, sürekli deniyor. dün oynanan 29 ağustos 2023 galatasaray molde maçında benim de tepkimi çekti epey. ama bu onun gitmesini isteyecek düzeyde değildi. kaldı ki adamın elinde orta saha yok, zaha ve ziyech yok, midtsjö ve oliviera için ise ayrılık haberleri dolaşıyor. midstjö transfer görüşmesi için kadroda yoktu zaten. oliviera' da muadili olan kerem demirbay ilk 11'de olduğu için yedekti. tüm bunlara rağmen iki maçta da molde'ye ezilmemizin bir bahanesi olamaz tabiki.

    benim açımdan esas sorulması gereken, transfer sezonu kapandıktan sonra da benzer şekilde oynamaya devam mi edeceğiz? bu sorunun cevabını hayır olarak düşündüğüm için,hoca konusunda bir sıkıntı görmüyorum şu anda.

    yürüyedur okan hocam.

    ekleme: istanbul başakşehir kulübü ile başladığı 2.sezon olan 2020-2021 sezonunda çıktığı ilk 4 lig maçından 3 mağlubiyet, 1 beraberlik, şampiyonlar ligi'nde ise ilk 2 maçından 2 mağlubiyet ile ayrılmış. yukarıda bir arkadaş klasik okan buruk başlangıcından bahsetmiş. bir diğer arkadaş ise başakşehir'i neredeyse küme dusurecekti demiş. bizdeki durum da klasik okan buruk başlangıcı yapmış olmasının yanında, diğer arkadaşın bahsettiği gibi küme düşecek pozisyona gelmelik bir dudum olmayacaktir. öyle ya da böyle, şansla veya rakiplerin bec riksizligi ile de olsun kayıpsız bir şekilde ilerliyoruz. oyun anlaminda kötü olsak dahi turları geçip gruplara kaldık. ligde ts gibi zorlu olacak bir engeli kayıpsız geçtik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın