resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5794
    --- alıntı ---
    en zor zamanlarında yanında olduğunuz insanlar, onların o zor zamanlardaki haline şahit oldunuz diye sizi hayatlarında istemezler genelde. omuzunuzda ağlayanlar; gülerken zor günlerinde, yüzlerine bakmayan insanları tercih ederler. çünkü siz onlara o zor zamanları anımsatırsınız.

    --- alıntı ---

    kerem'in burada taraftar gözünde hiç kredisinin olmayışı, her fırsatta eleştrilişi, taraftarın tahammülsüzlüğü bence bununla alakalı. kendisi bize halen daha burak elmas'ı, domenec torrent'i, lig 13.lüğünü hatırlatıyor. o yüzden herkes kerem'in yapabildiklerine değil yapamadıklarına odaklanıyor.

    bence artık daha kerem'e zayıf yönlerini geliştirsin diye baskı yapmaktansa kuvvetli olduğu özelliklerinden maksimum faydayı sağlayabileceğimiz şekilde oynatmamız gerekiyor.

    mesela molde* maçında tribünde uğultular sözlükte kıyamet koptu. istatistiklere bakıyorsun https://gss.gs/W1J.png her şey ortada

    maçı izlemeyip sadece sözlük okusan tete ışık verdi çok iyi kumaşı var. mertens olmasa zaten zalgris'i eleyemezdik takımdaki arkadaşlık vs. için bile yılda 4 milyon euro vermeye değer ama kerem tü kaka. yok jest ve mimikleri şöyle böyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın