resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2270
    insanların "kendisine çeki düzen vermeli" diyerek hesap sorduğu yönetici.

    kendisi başta icardi olmak üzere 2 senede takımı tamamen baştan kurmuş, bu takım ile ligin üst üste galibiyet rekoru kırılarak takım şampiyon olmuş.

    kendisi kendi planını "c seviye oyunculara verilebilecek bütçe ile b seviye oyuncuları kovalamak ve getirmek" olarak anlatmış, takıma mauro icardi, hakim ziyech, lucas torreira gibi a seviye oyuncuları da kazandırmış ve kesinleşen şampiyonlar ligi katılımı sonrası belki b belki yine a seviye oyuncu kovalayacak ama "kendisine çeki düzen vermeli" diye azarlanıyor.

    hata bizde. bırak cenk ergün'e takıma feghouli - belhanda falan doldursun, neyine senin 23 yaşında tete almak, hakim ziyech'i bedavaya getirmek, icardi gibi bir ikonu temmuzda transfer etmek. çeki düzen ver kendine erden timur, burası galatasaray tabi.

    ama terim olsa, terim çıkıp "taraftar ocağa kadar sabredecek" dese, bak o savunulur. ölümüne savunulur. adam fırsat transferi için avrupa'da dönemin kapanmasını ve şampiyonlar ligi katılımını bekleyince çeki düzen, terim eylülde ocağı gösterince haklı olur. elbette olur. burası galatasaray çünkü.

    kendi bildiğin yolunda devam et erden başkanım. daha birlikte alınacak çok kupa var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın