resim
Moritz Volz
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kadın Futbolu
Yaş:41
Uyruk:Almanya
  • 52
    bak ne güzel başlamıştı her şey, okan hoca biraz daha düşük profil, daha az vaat ettikleriyle göreve gelmiş, yanına almış ispanyolu, almanı hepimiz burada alkışlıyoruz adamda ego yok bak, alıyor yanına gereken iş gücünü filan diye.

    hop hoca şampiyon oldu, yanında bi ayrılık var hemen kutuplaşma. zaten o olmasa şampiyon olamazdı ile hoca zaten şampiyon kimseye ihtiyaç duymaz çatışması. hoca yanında en verimli teknik ekibe ihtiyaç duyuyor duyacak, bu her takımda, her şirkette hatta her ülke yönetiminde aynı. ama bu ayrılıkların olmayacağı anlamına da gelmez. çalışanın daha iyi fırsat bulur ya da sen daha verimli bir çalışan bulursun. hoca bilir, hoca şöyle evet de artık en azından yeni nesil hocaları ego tuzağına hapsetmeyelim. her türlü birimin en üst düzey elemanı yetişiyor artık, hoca kulüp anahtarı sende devri kalmadı amk.

    alman gitti mi? uğurlar olsun daha iyisini ya da verimlisini bul getir. bu arada yukarıda pep-torrent örneği verilmiş. torrent kötü örnek tamam doğru ancak arteta, kompany ve maresca premier lig seviyesinde pep mirasını sürdürüyorlar. örnek seçerken dikkatli olmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın