resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5770
    en güzel ofsaytlarımın muhatabı.

    ben öyle kerem’i berbat oynadığı maçlardan sonra eleştirmeyi sevmiyorum. herkesin övdüğü ama aslında pek çok şeyi yanlış yaptığı ve tam da o yanlış yaptığı şeyler nedeniyle avrupa’dan bir tane bile resmi teklifin gelmeyeceği sözüm ona “etkili” maçlarında eleştirmeyi severim. hepsi somut, elle tutulur eleştiriler. öyle jest mimik falan da konuşmuyorum. kaldı ki jest ve mimikleri de oldukça asap bozucu. yine de ben performans veren adama tolerans gösteririm. performans var mı? iyi gözüktüğü maçlarda bile oyunu baltalayan bir performans var evet.

    yerel ve lokal kelimeleri kerem’in oyununa çok yakışıyor. kerem’in acayip de bir fan kitlesi vardır. hakkını vereyim. yanlış anlaşılmasın bu kitle sadece imam hatip liselerinde okuyan genç kızlarımız değil (imam hatipli gençlerimiz altay bayındır’a da hayranlar). kendisi ne kadar kötü oynarsa oynasın oyundan alınmasına engel olan tuhaf bir güven/özgüveni var. kulüp içinde nasıl bir alan tanımışlarsa kendisine… sanırsın 4 sene üst üste şampiyonluğumuzun mimarlarından biri. geçen sene şampiyonluğu hangi topçuların getirdiğini bilmesek inanacağız. küme düşmekten kurtarmış, yahu bizi küme düşme eşiğine getiren zihniyetin ilk 11’inde topçu oldu diye övelim mi? o kadro komple faciaydı. iki yanlış bir doğru etmez.

    velhasıl umarım bütün maçlarda ilk 11 çıkar kendisi. çıksın da çırılçıplak gerçeklerle topçu fanlığı yapan birkaç tipleme dışında herkes yüzleşsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın