resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7481
    yaşı yetenler hatırlar. 99-2000 sezonunda terim'in takımı öyle bir futbol oynuyordu ki 2000-01'de gelen lucescu ile kazansak dahi mutlu olamıyorduk. maçın başında 1 gol atıp 90 dk kapanıyorduk. o sezon daha ön elemede st. gallen diye bir takıma eleniyorduk. glasgow rangers, monaco maçlarında 2-0'dan 2-2, 3-0'dan 3-2 leri gördük. sturm graz takımıyla 2-2 berabere kalıp zar zor turu geçtik.

    2022-23'de 96-00 terim'i iken 2023-24'e lucescu gibi başladı. böyle olmaz hocam.

    geçen sezon ekim ayından sonra takım döktürürken bjk ve başakşehir maçlarında puan alamasa belki gönderilecekti. inanın o gün öyle bir şey yaşansa çok üzülürdüm. gerçekten çok iyi oynuyorduk takım umut veriyordu.

    bu sezon tam tersi bir durum var. oturmuş takımla başladık ancak oyunda inanılmaz gerileme var. ön eleme maçlarında zalgiris'e hazır değiliz dedik, olimpija ljubljana'yı ilk maçta deplasmanda geçtik, molde ise bizi 2 maçta da ezim ezim ezdi.

    skor taraftarlığını bırakın. hiç iyi değiliz. şu oyunla bizi şampiyonlar liginde elek ederler. kendisine naçizane tavsiyem mertens ve angelino'yu keserek ziyech ve kazımcanı bir an önce takıma monte etmesi ve mümkünse 1.90 boyunda bir 8 numara aldırması. böyle 1.65-1.70'lerin dolu olduğu takıma dandik norveç takımı bile nefes aldırmadı.

    umarım hatalarını görür ve bir an önce düzeltir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın