resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7478
    4 yil sonra sampiyonlar ligine kaldigimiz halde dogru duzgun sevinmemize engel olan taktiksel bakimdan son derece yetersiz hoca.

    kadro degeri olarak cok altimizda olan mutevazi molde takimina 2 macta da ezilmemizi sagladi. ılk macta suni cimle baslayan bahaneler bu mac icin de gecerli mi hoca diye sormak istiyorum kendisine. 1-2 transfer eksikliginden dolayi mi izledik bu rezilligi yoksa senin molde hocasina taktiksel acidan 2 macta da ezilmenden dolayi mi?

    lig sampiyonu olduk ancak avrupa farkli bir boyut. sampiyonlar ligine oyle ya da boyle cok sukur katildik paralari kasamiza koyduk ancak bu futbolla grup sonuncusu olmamiz cok olasi. keske beni yaniltsa ama hic isik vermiyor.

    dunyanin butun elit takimlari orta sahayi kalabalik tutup merkezi elde etmeye calisirken bizim hocamiz 2 orta saha ve onlerine de forvet olan mertens koyuyor. ondan sonra merkezden oyun kuramiyoruz kanatlardan debelenip duruyoruz. bize adam adama baski yapan kondisyonu biraz iyi bir takim bizi aciz duruma getiriyor. yazik vallahi billahi.

    (bkz: 29 ağustos 2023 galatasaray molde maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın