resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 1446
    sponsor destekli de olsa senelik 5 milyon €'dan fazlasını kendisine teklif etmenin saçmalık olacağı futbolcu. bu takımı rekorlarla şampiyon yapıp bugüne getiren kemik kadronun maaşları saçma derecede düşük kalıyor yeni transferlerin yanında zaten. muhasebeci de değilim denge dengeoğlu da değilim ama bu tip transferler arap kulüplerinin işlerine benziyor.

    biz sansasyonel maaş verme hakkımızı icardi'de kullandık zaten, ki icardi kendini bizde kanıtlamış, prime döneminde bir futbolcu. üstüne zaha ve ziyech gibi maaş skalasında üstlerde yer alan oyuncular getirdik. bu sırada boey, abdülkerim, kerem, nelsson gibi ilk 11 oyuncularının aldığı paralara bakıp huzursuz olmamaları mümkün değil. beğenin beğenmeyin, bu oyuncular efsane geçen sezonun kahramanları. bu işler biraz da boyledir, istisnalar olur ama doğru oyuncu* için olur.

    erden timur'un ve yönetimin vizyonuna ve bu vizyon doğrultusunda yaptıklarına laf edecek değilim ama şu konuşulan paraları orta sahaya seviye atlatmak için kullansak keşke. nelsson konusu kafa karıştırıyor ise bunun planı daha önce yapılsa güzel olurdu. adamın ayrılmak isteğini duymayan kalmadı. şampiyonlar ligi oyuncu listesinin netleşmesi için son haftadayız. ramos adının marka değerindense eksiksiz takım görmek isterim şahsen 4 eylül gününe kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın