resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2624
    fener maçları dışında iyi oynadıgı maç çok azdır. berkan'ı gömmek için demiyor keşke en iyisi olsa iyi kalpli biri ama iyi yapabildiği bir şey yok bunu görmeden yalandan pozitif hava bozulmasın diye uğraşmak takıma zarar verir. umut bulut da "şampiyon" hatta üç kupalı hocanın ısrarına takımda oynuyordu. burada incelik şu okan hoca berkan'ı zaten 11 oyuncusu olarak görmüyor elbette. siz no shit sherlock demeden neden diğerlerinin yerine oynadıgını kendimce açıklayayım. evet berkan iyi olmayabilir ama bana göre hoca muhtemelen oyuncu tarzı olarak berkan'ı kendi oyununa uygun gördüğünden daha iyisi gelene kadar taktik otursun diye berkan ile çıktı. ama artık görmüştür berkan ile olmayacagını. çünkü berkan'ın kaan'dan falan üstün özelliği yok. yani taktiksel olarak da o görevi diğer oyuncular daha iyi yapar.

    berkan son 15dakikalarda skor olarak önde oldugumuz maçlarda girecek bir oyuncu. yorgun rakip ortasahasına karşı güç katabiliyor enerjisiyle ama enerjisi dışında futbola dair verebildiği hiçbir şey olmadıgından diri rakibe karşı hep zorlandı. fener maçları örnek alınmamalı o maçlarda da tüm takımı saysanız performans olarak en iyi 7 8 kişiden biri değildir. mesela şu an konuşulmayan dubois ilk deplasman maçında cok daha fazla katkı vermiştir puanlarsak. berkan diğer maçlarda hiç iyi oynayamadıgı için o maçlar akılda öyle kaldı ki berkan süperdi gibi. fener'in pamuk ortasahası, ilerinin geriye pek katkı verememesine sebep olan garip dizilişleri ve önde basan bir takım olarak bizim gibi iki pasın peşine direkt çıkan takıma karşı zorlanması asıl etkendi rahat kazanmamızda.

    ve berkan kötü deniliyor diye illa ısrarla berkan savunuculugunun hiçbir anlamı yok. kaan da bizim oyuncumuz, midstjö de, sergio da... tamam gömmeyelim ama diğerlerinin hakkını da yedirmemek galatasaraylının görevidir bu sefer berkancılar ve diğerleri gibi bir ortam oluşuyor fatih hoca da oldugu gibi. bu tartışma inşallah daha uzamayacak zaten.

    ister gömüyor deyin ister objektif olarak yorum yapıyor. şahsen bir galatasaraylı oyuncu hakkında bu kadar olumsuz şey yazmak beni rahatsız ediyor. ancak yalandan yere işte katkı veriyor, bize verebileceği belli falan diye de savunulup geçilecek bir problem değil bu artık. torreira iyi bir oyuncu olabilir ama torreira'lı takım ve berkan'lı takım arasındaki fark prime modric gelse bu kadar über olmamalı. burada biri iyiyken diğerinin de cidden eksik oldugunu artık görmek lazım. sonra ağlamanın anlamı yok. bu oyuncuları zamanında idare ettik diye 13. bitirdik ligi. okan hocanın taraftarla inatlaşma huyu yok, gözün gördüğünü inkar eden bir adam da değil kendisi. taraftarın gördüğünü o hayli görüyordur, hatasından dönmeyi de bilir. denedi, olmadı. berkan katkı verecektir ama o da en başta belirttiğim koşullarda.

    edit: sürekli maç oynanıyor. 1 hafta geçiyor. ve herkes problemi unutuyor. biz berkan'a cok para verdik diye berkan o bonservisi edecek oyuncu olmuyor. bizi fenerden ayıran şey göte göt diyen yapımızdır. biz gidip fenerlilerin ferdi'yi boey'den iyi gördüğü gibi oyuncumuza cok iyi bu bilmem ne deyip olmadıgı kadar iyiymiş gibi davranırsak sonra ıslık küfürle uğraşırız. altay'ı nasıl yolladılar gördü herkes. uğurcan'dan iyiydi öyle diyorlardı. ki altay bana göre hala fenerin kalesini koruyabilecek bir kaleciydi ama işte fenerli. boku altın, altını bok yaparlar. bizde her taraftar oyuncunun seviyesini bilecek, hoca bilecek ki seyirci oyuncuya düşman olmasın. midstjö'yü cok daha az izledik ama neden sevmeyeni berkan kadar yok düşünmek lazım. hoca da berkan'da ısrar ederek zarar verdi berkan'a bir bakıma bu anlamda. ama işte ne yapabilirsin? biri şans vermek istiyor diğeri şans bulmak istiyor. iyiysen süpersin, değilsen kötüsün. kalp kırmadan sorun çözülmeli. ondan galatasaray'lı yorumcuların dediklerine dikkat etmesi lazım. onları dinliyor, okuyordur. bizi sallayan yok nasıl olsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın