resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2616
    okan buruk’un en sevdiğim özelliği bir oyuncuyu takıntı haline getirip, prensi yapmak gibi bir gayesi olmaması. mancini-ceyhun gülselam ilişkisi efendim, jesus-arao ilişkisi gibi bir ilişkisi yok hocanın. marjinal fayda üzerinden hareketle oyuncuları sezon içerisinde adım adım kullanması bize ve dahi başakşehire şampiyonluğu getirdi.

    malum bizim toreira biraz zıpır. arada elinden fazla kaçırıp kızarabiliyor. veyahut sezon uzun, dinlenmesi gerekebiliyor. aralara fazla ayak sokunca beli filan ağrıyabiliyor. ya da geçen sezon fener maçları gibi taktiksel hamleler gerekebiliyor.

    bu gibi durumlarda efektif olarak kullanılabildiğini gördük. biz niye değerimizi bu kadar kolay harcayıp yok ediyoruz.

    güzel ambalajların janjanına kendimizi kaptırıp şımarık bir tutumla kendi oyuncularımızı göz kırpmadan harcıyoruz. ne istiyoruz? rotasyon oyuncumuzun casemiro olmasını mı?

    berkan takım rotasyonu içerisinde marjinal faydası yüksek bir oyuncudur. özellikle kora kor oynanan, görece zorluk derecesi yüksek maçlarda kullanabileceğimiz iyi bir aset. bu ara kapanan takımlara karşı fazlasıyla onbirde oynamak durumunda kaldı. oyuncuyu sezon yeni başlamışken bu kadar yıpratmamak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın