• 13
    olayın ne olduğuna dair en ufak bir fikrim yok, ama özel muhabbetlerimizden bildiğim kadarıyla sergio ramosu istemeyen yazardır.

    ben de kendisine katılıyorum, üstüne üstlük sözlükte instagram videoları paylaşılarak bu oyuncunun fiziksel durumunun çok iyi olduğunun savunulmasınından da rahatsız oluyorum. bir insanın fikirlerine katılmıyorum diye gidip de başlığının altını kirletmiyorum.

    bir konuya takılarak değişik başlıklarda yazma konusuna gelirsek, bu çok göreceli bir iş. entryler ne idi, hakim olamadığım için bilemiyorum. ancak patrick van aanholt nefretinin vücut bulmuş hali olan bir yazar olduğum için*, zamanında yaptığım bir şey idi bu.

    bunun altında da galatasaray sevgim yatıyor. adamın yaptığı her yanlış hareket sonrası kaybedilecek puan ve puanları düşündükçe bunu yapıyordum. nitekim emre taşdemir, kazımcan karataş gibi oyuncuların başlıkları altında da patrick van aanholtdan bahsettiğim kısımlar çıkabilir.

    velhasıl kelam, beğenmiyorsanız offlarsınız, raporlarsınız ama 'öyle ironi olmaz', 'böyle ayrılık olmaz' gibi özdeyişler de bana komik geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın