• 279
    gravenberch liverpool'un radarında, fofana'ya 35 milyon euro'ya kadar teklif geldi, guendouzi lazio yaptı, de paul işi bu saatten sonra imkansız atletico yerine adam almadı, parades roma yaptı, fred fenerbahçe yaptı, höjbjerg ve amrabat gene united radarında, partey arsenal ile 4 maç ilk 11 başladı, veratti katar yolcusu.

    ismi bizimle yan yana gelen hemen hemen bütün adaylar ya bir yerlere gitti ya gitmek üzere ya da astronomik teklifler alıyor. gitmeyenler de takımın 11 oyuncusu olarak sezona başladı. transfer döneminin başından beri en elzem en kritik yerdi orta saha transferi. yapılmadığı taktirde yönetimin göreve geldiğinden beri en büyük fiyaskosu olacak ve maliyeti avrupa'da rezil olup ligde bayrağı fenerbahçe'ye vermek gibi bir şey. torriera varken dahi tek başına her şeyi halledemiyor, birde üstüne o yokken hallaç pamuğuna dönüyor orta saha. +ilk 11'e zaha falan eklenince defansif olarak yük daha da artacak.

    hala bu transferin es geçilecek kadar büyük bir hata yapılacağını düşünmüyorum ama gidişat maalesef oraya yapılacak transferin sergio'nun dahi altında kalabilecek bir isim olacağını işaret etmeye başladı yavaştan. çok büyük hata olur aman diyeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın