• 5
    sanırım bu arkadaş fenerbahçeli bir spor yazarı. bilemiyorum. galatasaray forumlarından bazı yazıları alıp kendince mevzuyu yorumlamış, galatasaray bursa'ya yatıp şampiyon yapar mı yapmaz mı? mevzuyu dallandırıp budaklandırıp eşek eti yedirenlerle, her türlü ahlaksızlığı ve soysuzluğu yapanlarla aynı hizaya yerleştirmiş. böyle düşünenlerin ikincilerden farkı olmadığını vurgulamış. daha önceleri galatasaray'ın yarıştan kopmasına rağmen önüne gelen rakipleri yenerek şampiyonluk yolunda üçüncü takımlara avantaj sağladığından dem vurup aklınca "hayır, olamaz, olmamalı" tepkisi vermiş. bir spor yazarının görüşü olan bu yazı yazdığı gazetenin de haber sütunlarında en başta yer almış, sanki ortada bir haber varmışçasına.

    galatasaray forumların birinde bir galatasaray taraftarı tarafından sarfedilen görüşler "hangi zihniyetle tüm takıma mal edilebiliyor?" bir veya birkaç adamdan hareketle koskocaman bir spor kulübü hakkında böyle bir şeyler yazıp aklınca ters motivasyon yaratarak galatasaray'ın fenerbahçe'nin istediği sonucu elde etmesini isteyebiliyor?

    ortada son derece adil bir rekabet varmışçasına gayri adil düşünenleri eleştirmesi cin olmadan peri iyi etmeyle aynı hizada okunmalıdır. fenerbahçe'nin yaptığı rezaletlerden bahsetmeyen, o rezaletleri suskunlukla geçiştiren böyle adamların iş fenerbahçe'den başka takımlara geldiğinde tam bir "adalet savaşçısı" ya da tam bir "erdem kumkuması" kesilmeleri şark kurnazlığı değil de nedir?

    fabio bilica, emre belözoğlu, hakem hüseyin göcek, fener medyası, galatasaray'la oynanan o ilk maçta keita'yı kündeye getirip sinirlerini bozan roberto carlos, basının önüne çıkıp utanmadan tüm maçlardaki hakem hatalarını gösterip avantaj sağlamaya çalışan densiz başkan, bir takımda kalmak istediğini söylediği halde bazı mafya bağlantılı elemanlarla mehmet topuz'u arabasına bindirip bir gün herkes fenerbahçeli olacak şapkasını giydiren eleman, galatasaray'a alenen küfreden aynı medya grup spor yazarı, yine galatasaray'ı yerden yere vuran bilmem ne meriç adlı şahistan tek kelime dahi etmeden; adil oyun hakkında tek kelam etmeden erdem müsveddesi kesilmek kusura bakmayın ama yeterince değil hiç mi hiç inandırıcı değil sayın güven.

    bu arada bunları söyleyen ve düşünen bir zihniyetin temsilcisi olarak bu bizim bursa'ya yatışıımızın rasyonelleştirilmesi olarak görülmemeli. ben ve benim gibi düşünen taraftarlar her halükarda takımımızın galip gelmesini ve şampiyonlar ligi umutlarını son maça kadar sürdürmesini istiyoruz. bu sebeple rakip bursa olmuş, başka bir takım olmuş farketmez; her koşulda tek sonuç isteriz galibiyet. ancaaaak, bu sahnelenen kirli oyunlardan da haberdar olmadığımız biçiminde de düşünülmemeli!
App Store'dan indirin Google Play'den alın