resim
Sergio Ramos García
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 1396
    takipçi sayısının olayı şudur. ramos, galatasaray futbolcusu olursa kulüple ve kulüp ürünleriyle her paylaşımı en az 60 milyon kişi tarafından görülecek demek. biz bütün dünyayı silkelesek taraftar ve sempatizan toplamında 60 milyonu belki görürüz. yani etkileşim gücümüz inanılmaz artacak.

    bir transferi bunun için yapmazsınız onu anlarım ama saha içindeki her şeyine ek böyle bir durumun olması pozitif etkenlere yazılır. futbol tarihinin en karizmatik oyuncularından bir tanesinden söz ediyoruz.

    bir örnekle daha iyi açıklarım sanırım. cristiano ronaldo arap kulübü al-nassr'a transfer olduğundan beri türkiye'de sokaklarda al-nassr formalı çocuklar görüyorum. 5 yaşından beri futbolu iyi kötü takip eden benim daha önce renklerini bile bilmediğim takımın forması türk sokaklarında. bakın bu al-nassr afc şampiyonlar ligi'ni 10 sene üst üste kazansa bile başaramayacağı bir şeydi. sergio ramos bunu bizim adımıza ispanya'da, fas'ta veya güney amerika'da başarsın, ben tamamım. bizim reklamımız, daha doğrusu kültürel ekpansiyonumuz al-nassr'ınki ile kıyaslanmayacak seviyede güçlü olur. zaten galatasaray seksi bir kulüp ve biz yeniden dünya çapında bir büyük olmak istiyorsak böyle işbirlikleri faydamıza olacaktır.

    sözün özü eğer vereceğimiz yıllık ücret 5-6 milyonları aşmayacaksa her türlü kazanacağımız bir transfer olacak. kazanmak derken, "drogba x ismi aradı, galatasaraya ikna etti" gibi uyduruk ve teyitsiz haber kalıplarından bahsetmiyorum. meksika'da 11 yaşında bir çocuğun sokakta formamızı giymesinden bahsediyorum. bu beş, on, yirmi yıl sonra bile faydamıza olacak bir olgu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın