resim
Sergio Ramos García
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 1387
    günlerdir burada yazılanları okuyorum. olumlu/olumsuz/temkinli bir sürü yorum var. bana göre gelse %99 faydasını görürüz. süper lig avrupa liglerine göre oyunun sürekli aktığı bir lig değil. kontralar hariç tek tük isabetli uzun paslarla atak girişimi oluyor. genel anlamda topa hakimiyet ve ceza sahasına kesilen ortalardan oyun dönüyor. stoperler duran toplar için rakip ceza sahasına gider ve son adam olarak geride beklemezler. kontra yesek ramos’un yapabileceği bir şey yok zaten. diğer türlü orta gelse ceza sahamıza bu adam zaten yılların tecrübesiyle orada durduğunda rakip takım oyuncuları çekinir. eh boş da durmayacak tabi biraz sürtünecek biraz rahatsız edecek.

    şu an altyapıdan gelen en gözde stoperimiz emin bayram. bu adamla bir sene pişse seneye koy stopere oynat sürekli. o kadar maç oynayarak edineceği bir tecrübeyi belki ramos’la bir antremanda kazanacak.

    %1 faydasını görmeyeceğimiz yerse nelsson’u satamama durumudur. nelsson’u kessen olmaz. ramos’u yedek bıraksan olmaz. bir de ramos futbolu galatasarayımızda bırakır ve jübile maçını organize edersek galatasarayın adını afrika’da yaşayan kabileler bile duyar.

    t: ispanyol stoper.
App Store'dan indirin Google Play'den alın