• 93
    real sociedad ile galatasaray'ın aynı torbada ve dört ispanyol takımının daha olması sebebi ile grubumuzda muhtemelen bir ispanyol takımı olacak. adaylar sevilla, barcelona, atletico madrid ve real madrid.

    durum:1) gönlümden ilk geçen sevilla tabi. sevilla birinci torbadan gelirse eğer ikinci torbadan ise inter'in gelmesinin iyi olacağını düşünüyorum. böylece üçüncü torbadaki italyan takımlarını çekmeyiz ve geriye nispeten daha düşük bütçeli takımlar kalır. istediğim ise kimsenin şaşırmayacağı şekilde rangers. intikam soğuk yenen bir yemektir.

    sevilla - inter - rangers - galatasaray

    durum:2) ikinci isteğim ise yine sürpriz değil. atletico ikinci torbadan gelirse, yine üçüncü torbadaki italyan takımlarından kaçmak için birinci torbadan napoli isterim. üçüncü torba takımı ise değişmez. o intikam alınacak.

    napoli - atletico madrid - rangers - galatasaray

    durum:3) barça bana göre real madrid'den daha tercih edilebilir durumda. hem onlarla da ufak bir hesabımız var. bu durumda ikinci torbadan ise inter istemem. hem birinci torbadan hem ikinci torbadan büyük liglerin yüksek hedefleri olan kulüpler gelmesin. bu sefer de üçüncü torbadaki portekiz takımından kaçmak için porto iyi olur. üçüncü torba takımım net.

    barcelona - porto - rangers - galatasaray

    durum:4) son durumda bir klasik var. real ile eşleşmemiz artık haber niteliği taşımıyor malum. madem cl'nin sefiri real'i çekiyoruz birinci torbadan benfica gelsin bari. üçüncü torba ise sabit.

    benfica - real madrid - rangers - galatasaray

    durum:5) bu tamamen fantezi ve en çok istediğim.

    feyenoord - porto - rangers - galatasaray

    benim gönlümden geçen gruplar bu şekilde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın