resim
Sergio Ramos García
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 1344
    eğer bahsedilen paralara gelecekse, ben de kendisinin gelmesini istemeyen taraftayım. biz taraftar olarak maliyet düşünmek zorunda mıyız? tabi ki değiliz ama bazılarımız düşünüyor işte.
    adam 37 yaşında. ramos da olsa 37 yaşında. takımın maaş ortalamasına yakın bir paraya gelecekse hiçbir sorun olmazdı. ne bileyim mertens, mata fiyatlarına mesela. ama bahsedilen paralar korkunç paralar. sponsorluk olsa da, olmasa da çok büyük paralar.

    kendisinin oyunculuğuna falan bir şey tabi ki diyemem ama bu yaşlardan sonra oyuncularda vücuduna ne kadar iyi bakarsa baksın keskin fiziksel düşüşler olabiliyor. yönetim ve erden timur şu ana kadar çok iyi işler yapıyor ama eğer ramos'a yıllık 3 milyondan fazla verilecekse lütfen gelmesin. ramos o paraya oynamaz diyorsanız da, oynamasın lütfen.

    nelsson dursun isterim, gidiyorsa da daha dinamik, daha genç bir stoper tercih ederim. tabi ki bunlar benim tercihim ve yönetimden daha iyi bilecek değilim. ama evet, "ramos'a bile hayır diyorlar" grubunun içindeyim eğer medyada çıkan paralara gelecekse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın