resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3536
    tete kendisinden daha iyi bir oyuncu mudur? yunus'un futbolu biraz sihirbazlık da gerektiriyor. hata yaptığı an büyü bozuluyor. o hata anına kadar ise her şey çok enfes ilerliyor. yaşıtı tete ise sonuçta futbolun ikinci anavatanından çıkmış, ayrı bir kültürle donanımlı bir futbolcu. yunus'un yaptığı sihirbazlığı yapamaz ama oyunu daha net oynar.

    yunus adana demir'de oyunu daha net oynarken gözümüze süper geliyordu. galatasaray'da oynamak için mental bir basamağı bir türlü aşamadı. yeteneğine filan asla laf edilemez ama işte mental bir sınır, bir tık var ve hep kalıyor. kerem aktürkoğlu bile bu gelgitleri yaşadığı dönem oluyor ama kerem'in olayı başka, çok hırslı kerem!

    biz iki türlü de yunus transferinde kazançlıyız! gitmese de hiçbir şey demeyecektim ama bu transfer hoşuma gitti. kiralama bedeli, işte kaç maç oynarsa zorunlu opsiyon tarzı meseleler umrumda değil. yurtdışı deneyimi yaşayacak ve fotoğrafından anladığım üzere son derece heyecanlı. bu beni mutlu etti!

    geri gelirsen de daha iyi geleceksin yunus'um ama oralarda, rahmetli kraliçe elizabeth'in yurdunda kalıp futbola devam edersen de daima başarılar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın